Matematik

Bestem en ligning for tangenten

08. november 2010 af martinweber (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er bestemt ved f(x) = x3 + 2x + 8
Bestem f´(1), og en bestem en ligning for tangenten til grafen for f punktet (1, f(1))

f(x) = x3 + 2x + 8
f'(x) = 3x2 + 2x
f'(1) = 7 

Men kan ikke finde ud af at svare på det andet spørgsmål?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2010 af Tyrael (Slettet)

Hvad er det, du ikke helt forstår?


Svar #2
08. november 2010 af martinweber (Slettet)

 bestem en ligning for tangenten til grafen for f punktet (1, f(1))


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2010 af NejTilSvampe

brug formlen for tangenter.

y = f'(x0)(x-x0) + f(x0)


Skriv et svar til: Bestem en ligning for tangenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.