Matematik

Kassens overfladeareal...?

08. november 2010 af sadu (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en bestemt type lukket kasse skal længden være 2 gange bredden, og højden skal være 0,4 gange bredden.

1) Bestem kassens overfladeareal udtrykt ved bredden.

Er  der nogen, der kan regne det ud? Jeg er hel blank :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2010 af PeterValberg

bredden sættes til x
så er længden 2x

OA = 2·(2x2 + 0,4x + 0,8x) = 4x2 + 2,4x

i parentesen er det (bunden × endefladen × sidefladen)  som ganges med 2 for at få hele kassens overfladeareal

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Udtryk de givne betingelser:

L = 2B, og H = 0,4B

Indsæt dette i udtrykket for den lukkede kasses overfladeareal. Kassens overflade består af seks rektangler, der er parvis kongruente.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2010 af PeterValberg

havde overset, at højden er 0,4 GANGET bredden :-)

bredden sættes til x
så er længden 2x
højden er 0,4x

OA = 2·(2x2 + 0,4x2 + 0,8x2) = 6,4x2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
08. november 2010 af sadu (Slettet)

er så 6,4x^2 svaret?


Svar #5
09. november 2010 af sadu (Slettet)

Ved godt det er et dumt spørgsmål, men hvad menes med overfladeareal... hvad er det jeg skal undersøge....

er ret forvirret...


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. november 2010 af PeterValberg

 kassens overfladeareal er det samlede areal af dens fire sider, bunden og låget

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
09. november 2010 af sadu (Slettet)

Har langt om længe fattet det. TUSIND TAAAK!


Skriv et svar til: Kassens overfladeareal...?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.