Matematik

bestem integral

10. november 2010 af miss2144 (Slettet) - Niveau: A-niveau

bestem integralet ∫01   2x/x2+1    dx

jeg får integralet til blive 3/4 del men det ikke det rigtig svar er der en som vil skrive med forklaring hvordan man løser det


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af mathon

      substituer
                             u = x2+1     og dermed     2xdx = du


Svar #2
10. november 2010 af miss2144 (Slettet)

ja men det er også det jeg har lavet hvad skal der mere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2010 af mathon

du skal integrere


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2010 af mathon

                       01 2x/(x2+1) dx = 12 1/u du


Skriv et svar til: bestem integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.