Matematik

Angiv stamfunktioner til hvert af følgende funktioner.

10. november 2010 af Hejsameddi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Er der nogen der kan hjælpe mig med lidt matematik?

Opgaven lyder således: Angiv, uden brug af cas, samtlige stamfunktioner til hvert af følgende funktioner.

a) ∫(sinx + cosx) dx

b)∫(sin2x + cos2x) dx

c) ∫(1+tan2x) dx

d) (sinx + 1) dx

Håber nogen kan hjælpe.


Svar #1
10. november 2010 af Hejsameddi (Slettet)

Hov til d) er der også ∫ foran. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2010 af mathon

b)
               ∫(sin2x + cos2x) dx = ∫ 1dx = x+k

c)
               ∫(1+tan2x) dx = tan(x) + k


Skriv et svar til: Angiv stamfunktioner til hvert af følgende funktioner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.