Matematik

Bestem monotoniforhold

11. november 2010 af Monique1988 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg er kørt fast med denne her opgave: En funktion er givet ved f(x) = -3x4+4x3.

Bestem monotoniforhold og lokale ekstrema for f.

Jeg har differentiate, og får 12*x2 - 12*x3. Det taster jeg ind på lommeregneren og får så x = 0     ;     x = 1

Derfra er jeg så gået i stå. For kan se jeg også skal bruge nogle andre tal, men hvordan jeg finder dem ved jeg ikke.

Så håber der er en der kan hjælpe mig videre.


Svar #1
11. november 2010 af Monique1988 (Slettet)

Problemet er klaret:-)


Skriv et svar til: Bestem monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.