Matematik

Matematik --> Potenser

11. november 2010 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammen

Jeg er i gang med et emne -->potenser. Jeg skal beregn med potenser??

63*34-25*43???

Hvad skal jeg gøre hvis det ikke er den samme rod???


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2010 af mette48 (Slettet)

Læs om potenser i din matematikbog

63 betyder 6*6*6 så du skal bare regne ud hvad det giver


Svar #2
11. november 2010 af LeylaDogan (Slettet)

Er det sådan her...

63*34-25*43

63=216

34=81

25=32

43=64

216*81=17496

32*64=2048

17496-2048=15448

d.v.s. resultatet er 15448

er det rigtig??


Skriv et svar til: Matematik --> Potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.