Kemi

Beregn den formelle koncentration når pH er angivet?

14. november 2010 af Mads_Kronborg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa folkens

Jeg har et lille problem, jeg  kan ikke finde ud af denne opgave.

Du har en kaliumhydroxid opløsning, som har en pH på 12,3.

Beregn den formelle koncentration.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2010 af mathon

                         pOH = 14 - pH = 14 - 12,3 = 1,7

                         [OH- ] = cb = 10-1,7 ≈ 0,02 M                  da KOH er en stærk base


Skriv et svar til: Beregn den formelle koncentration når pH er angivet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.