Matematik

Hældningstal og skæringspunkt

14. november 2010 af MagHan (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hvordan finder jeg hældningstallet og skæringspunktet ud fra disse oplysninger?

y=5x-3


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2010 af pensionist (Slettet)

Du skal nok læse om liniers ligning i din matematikbog.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2010 af mathon

                                                                   y = ax + b                   har hældningstal a

 skæring med y-aksen (x = 0)       i             (0,b)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2010 af PeterValberg

 se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Lineaere_funktioner.pdf

Skriv et svar til: Hældningstal og skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.