Matematik

Matematik man mærker..

17. november 2010 af Krustin (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået en funktion: f(x) = x^7

Jeg skal bestemme f'(x)

Er det ikke bare 7x^6 

Eller hvad? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Jo. :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. november 2010 af pensionist (Slettet)

Rigtigt.

Du benytter f(x) = x har den afledede    f ' (x) = n* xn-1           


Svar #3
17. november 2010 af Krustin (Slettet)

 Tak - skulle lige være sikker! :)
Det virker bare for nemt til at være sandt. Det er jo en hel opgave der lyder sådan :P


Skriv et svar til: Matematik man mærker..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.