Matematik

1. Spørgsmål vedr. Matematik - blækregning

20. november 2010 af Kaisdj (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Prisen for de 7 Toblerone - stænger er opgivet i svenske, danske og norske kroner samt US - dollar.

* Hvilken kurs har SAS brugt ved omregningen fra danske til svenske kroner?

Sas - Pris: Sv. kr. 55. D.kr. 45 Kr. No. Kr. 50Kr, US - dollar 8


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2010 af emul0c

DKK 45 = SEK 55

<=>

45 / x = 55 (hvor x = kursen)

=>

45 = 55 * x

=>

x = 45/55

=>

x = 0,818182

= kurs 81,8182


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2010 af mette48 (Slettet)

fremmet mønt * kurs /100=dansk mønt

kurs=dansk mønt * 100 / fremmet mønt


Skriv et svar til: 1. Spørgsmål vedr. Matematik - blækregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.