Matematik

Forkorte, find x, ligningssystem

21. november 2010 af Danibelle (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey y'all (:

jeg har lidt problemer med de her opgaver, jeg har vedhæftet dem .

Håber der er nogen der kan hjælpe

På forhånd mange tusinde tak

Knus

Vedhæftet fil: Matematik_Aflevering.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2010 af David E (Slettet)

Hey,

Opg 4)

a(4a+3)+2(a-2a2)   =   4a2+3a+2a-4a2   =   5a

Opg 5)

5ab+3(a2-2ab)   =   5ab+3a2-6ab   =   -ab+3a2

Opg 6)

x2-4 = 5    ⇔   x= 9   ⇔   x = sqrt(9)   ⇔   x = 3   V   x = -3

Ligningssystemet:

x - y = 1   ⇔   x = 1+y

Denne indsættes i den anden ligning: 4(1+y)+5y = 13   ⇔   4 + 9y = 13   ⇔   9y = 9   ⇔   y = 1

Og det indsættes så i den første ligning: x - 1 = 1   ⇔   x = 2


Svar #2
21. november 2010 af Danibelle (Slettet)

det var mege awesome, tusind tak for hjælpen (:


Skriv et svar til: Forkorte, find x, ligningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.