Matematik

Find den eksakte og tilnærmet løsning til 4e^x-2

22. november 2010 af Ezekiel (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg skal finde den eksakte og tilnærmet løsning til 4e^x-2, ved hjælp af håndkraft

Nogle som vil være så awesome at forklare mig, hvordan jeg gør dette

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2010 af badooo (Slettet)

4e^x-2... Har du en x-værdi eller noget? Eller et lighedstegn efterfulgt at et eller andet?


Svar #2
22. november 2010 af Ezekiel (Slettet)

 Sorry.. Har ikke nogle x-værdi og den hedder 4e^x-2 = 48, my bad :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2010 af badooo (Slettet)

Okay, så blev det lidt nemmere. Næste afklaring. Er det (4e^x)-2 eller 4e^(x-2)?


Svar #4
22. november 2010 af Ezekiel (Slettet)

 4e^(x-2) xD


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du skal altså løse ligningen

4·ex-2 = 48 , dvs

ex-2 = 12 .

Tag ln på hver side og isoler x.


Svar #6
22. november 2010 af Ezekiel (Slettet)

 Okay tak :D


Skriv et svar til: Find den eksakte og tilnærmet løsning til 4e^x-2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.