Matematik

Bestem førstekoordinaten

22. november 2010 af martinweber (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner?

f(x) = x + 200

og

g(x) = -3x + 600


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2010 af Megatron1 (Slettet)

f(x)=g(x). løs x.


Svar #2
22. november 2010 af martinweber (Slettet)

 Hvabehar? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2010 af Holrik (Slettet)

x + 200=-3x + 600

=>

4x=400

=>

x=100

Dette er førstekoordinaten til skæringspunktet mellem de to funktioner.


Svar #4
22. november 2010 af martinweber (Slettet)

 Mange tak. 

Det virkede alt for enkelt.


Skriv et svar til: Bestem førstekoordinaten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.