Matematik

At løse ligninger?

24. november 2010 af MANUELLE (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan er et nu man løser denne ligning:

4a + 3 = a + 18

i skal ikke sige hvad resultatet er, bare vis mig trin for trin hvordan man gør.


Brugbart svar (3)

Svar #1
24. november 2010 af mathon

            4a + 3 = a + 18                          træk a (= 1a) fra på begge sider


Svar #2
24. november 2010 af MANUELLE (Slettet)

Og hva skal man så?


Svar #3
24. november 2010 af MANUELLE (Slettet)

Bliver svaret ikke osse 5a + 21?


Brugbart svar (4)

Svar #4
24. november 2010 af mathon

              3a + 3 = 18                              træk 3 fra på begge sider   


Svar #5
24. november 2010 af MANUELLE (Slettet)

3a = 15 hvad nu?


Brugbart svar (2)

Svar #6
24. november 2010 af mathon

                             3·a = 15                      divider med 3 på begge sider


Svar #7
24. november 2010 af MANUELLE (Slettet)

1a = 5


Svar #8
24. november 2010 af MANUELLE (Slettet)

Hvorfor er det egentligt at jeg skulle trække 3 fra, og divider med tre?


Svar #9
24. november 2010 af MANUELLE (Slettet)

Vil du/nogen venligst svare på mit spg. ? 


Brugbart svar (2)

Svar #10
24. november 2010 af mathon

for at isolere a


Svar #11
24. november 2010 af MANUELLE (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: At løse ligninger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.