Matematik

Geometri (trekant)

25. november 2010 af julajula (Slettet) - Niveau: C-niveau

Håber vi vil hjælpe mig med de her opgaver, jeg forstår dem ikke helt :) :

(Om en trekant)

a) Bestem c, når a = 9 og b = 40

b) Bestem a, når b = 35 og c = 37
 

c) Bestem b, når a = 28 og c = 53

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2010 af hvadmeddet (Slettet)

For at du skal kunne løse opgaven med dine informationer, skal gælde at trekanterne er retvinklede, så det er de nok.

Benyt ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2010 af klimasven (Slettet)

 Du kan kontrollere dine resultater i www.cossincalc.com ved at sætte vinkel lig 90 og indtaste sidelængderne


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2010 af Quantum (Slettet)

 Dit emne burde hedde Trekant (geometri) ikke
geometri (trekant) ;)


Skriv et svar til: Geometri (trekant)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.