Matematik

1 ligning med 2 ubekendte

27. november 2010 af Salatmanden (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er kommet frem til ligningen

4=a+2b

What to do???


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2010 af BrainChild (Slettet)

4= 2ab

4/2 = 2/2

2= ab


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2010 af flix2 (Slettet)

 Hvordan kan a+ 2b blive til 2ab? Det virker helt sort for mig


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2010 af flix2 (Slettet)

Du kan vel ikke komme videre hvis du ikke ved mere end det?


Svar #4
27. november 2010 af Salatmanden (Slettet)

Det kan ikke passe..

f(x)= ax2 +2b√x     f(1)=4      og        f`(1)= 1

4=a12   +2b√1 <=> 4= a+2b


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. november 2010 af flix2 (Slettet)

 Så ved du også mere end 4= a+2b. 

Jeg har dog ikke forstand nok på differentialregning??  Til at hjælpe dig yderligere


Svar #6
27. november 2010 af Salatmanden (Slettet)

okay jeg ser lige hvad det bringer..


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. november 2010 af terbium (Slettet)

salatmanden

 nå men svaret er b = 7/3 og a = -2/3 


Skriv et svar til: 1 ligning med 2 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.