Matematik

areal under graf!!

27. november 2010 af meller22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

jeg har brug for hjælp til en opgave der går ud på at regne arealet under en funktion ud. Opgaven lyder: 

Beregn det areal, der begrænses af f og g og linierne x = 3 og x = 7 og y = 0 , når:
f(x) = x2 – x + 5 og
g(x) = -10x + 75
Har vedlagt grafen.

nogle der kan hjælpe??

Vedhæftet fil: graf.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. november 2010 af mathon

          A = 35 f(x) dx  +  57 g(x) dx


Svar #2
27. november 2010 af meller22 (Slettet)

tusind tak! det er ikke noget med at finktionerne skal integreres først?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jo, det er jo bestemte integraler, der skal beregnes, se #1.


Skriv et svar til: areal under graf!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.