Kemi
hjælp til kemi
20. april 2005 af
cs (Slettet)
Hej er der nogen der vil hjælpe med denne opg.
x/(100-x)=2,32 hvad skal x være, kan bare ikke isolere x ved ikke hvad der går galt.
beholderen opvarmes til en højere temp. og der indstiller sig en ny ligevægt mellem de to isomere former (cis-2-buten) og (trans-2-buten). Beholderen indeholder 55 % cis-2-buten
beregn den nye temp. tidligere var den 97 grader
håber nogen vil hjælpe, da det er en afl. opg og da jeg er lidt væk i den.
x/(100-x)=2,32 hvad skal x være, kan bare ikke isolere x ved ikke hvad der går galt.
beholderen opvarmes til en højere temp. og der indstiller sig en ny ligevægt mellem de to isomere former (cis-2-buten) og (trans-2-buten). Beholderen indeholder 55 % cis-2-buten
beregn den nye temp. tidligere var den 97 grader
håber nogen vil hjælpe, da det er en afl. opg og da jeg er lidt væk i den.
Svar #1
20. april 2005 af Waterhouse (Slettet)
x € R\\{100}:
x/(100-x)=2,32 <=>
2,32*(100-x)=x <=>
232-2,32x=x <=>
232 = -1,32x <=>
x=232/-1,32=-175,7575...
x/(100-x)=2,32 <=>
2,32*(100-x)=x <=>
232-2,32x=x <=>
232 = -1,32x <=>
x=232/-1,32=-175,7575...
Svar #2
20. april 2005 af Waterhouse (Slettet)
€ skulle være et mængde-tegn, altså "x er en del af R\\{100}"
Svar #3
20. april 2005 af cs (Slettet)
jeg forstår bare ikke rigtig for x skulle være procent om er tilbage i beholderen hvordan det så kan give 175
Skriv et svar til: hjælp til kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
