Fysik

NANOMETER OM TIL METER!!!!!

28. november 2010 af Formelsamling (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hvordan laver jeg 660 nm (nanometer) om til meter?

og det samme med 618??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2010 af mathon

     1 nm = 1,0·10-9 m


Svar #2
28. november 2010 af Formelsamling (Slettet)

 jeg siger 618 * 10^-9 = 6,18E-7 ??? det forstår jeg ikke?

og det samme med 660 , det giver 6,6E -7 ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2010 af Anxyous (Slettet)

 E-7 betyder 10-7


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2010 af mathon

som er OK

i den videnskabelige notation skrives alle tal
på formen
                            a·10n

                                          hvor 1≤a<10 og n∈Z.
Da man ved,
at roden er 10,
behøves kun
oplysning om a og n

dvs                                       aEb                  E for at markere eksponenten


Svar #5
28. november 2010 af Formelsamling (Slettet)

 I bliver lige nød til at hjælpe mig.. 

Jeg har 660 nm som jeg skal bruge i Wiens forskydningslov ..

Men jeg skal lave det om til meter .. det giver ikke mening at jeg får  6,6E-7, jeg skal have 0,0000066 ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. november 2010 af jegerjon (Slettet)

660nm = 6,6*10^-7m (=0,00000066m)


Skriv et svar til: NANOMETER OM TIL METER!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.