Matematik

Ligninger i Matematik!

30. november 2010 af Marianne271 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Heeej alle sammen! - Er der nogle her der ville, hjælpe mig med de her ligninger! Altså vil nogle af jer, vise mig hvordan man regner dem ud, og sådan noget? Har virkelig brug for jers HJÆLP! Her er ligningerne:

3x + 4 = 13

5x + 2 = 22

4x + 2 = 14


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2010 af mathon

                           3x + 4 = 13                    træk 4 fra på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2010 af pige24 (Slettet)

3x+4=13

3x+4-4=13-4

3x=9

x=3

Spørg hvis du er i tvivl,prøv at lav de andre to.

Du kan kontrollere ved at sætte x ind i ligningen

F.eks

3.3+4=13


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2010 af mathon

                               5x + 2 = 22                      træk 2 fra på begge sider


Skriv et svar til: Ligninger i Matematik!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.