Matematik
Skæringspunkter mellem to cirkler
22. april 2005 af
stephanryer (Slettet)
jeg har to cirkler givet ved:
(x-x1)^2 + (y - y1)^2 = r1^2
(x-x2)^2 + (y - y2)^2 = r2^2
Jeg skal bruge formlen for de to skæringspunkter mellem cirklerne. Den del jeg har problemer med er at få det hele lavet om til en andengradslining. Tror godt jeg kan klare den derfra.
(x-x1)^2 + (y - y1)^2 = r1^2
(x-x2)^2 + (y - y2)^2 = r2^2
Jeg skal bruge formlen for de to skæringspunkter mellem cirklerne. Den del jeg har problemer med er at få det hele lavet om til en andengradslining. Tror godt jeg kan klare den derfra.
Skriv et svar til: Skæringspunkter mellem to cirkler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
