Matematik

Hjælp til 1 opgave m. REDUCERING!

07. december 2010 af 00f785 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Sidder med opgaven:

2(a + b)2 - 4b(a - b)

Lig mærke til at 2(a+b) står i anden ..

Er der nogen som kan forklare hvordan man løser sådan en? :)

Har selv fået det til 2a i anden + 6b i anden - 4ab..

og har en fornemmelse af at det er ret så meget forkert..


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2010 af PeterValberg

 2(a + b)2 - 4b(a - b) =

2(a2 + b2 + 2ab) - (4ab - 4b2) =

2a2 + 2b2 + 4ab - 4ab + 4b2 =

2a2 + 6b2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp til 1 opgave m. REDUCERING!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.