Matematik

ligninger og uligheder

07. december 2010 af Marianne271 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har brug for hjælp til disse opgaver:

5x + 3x - 7x - 11 = 1

29x - 13x + 17 = 12x - 21

x + 2x + x - x = x + 7 - 2x + 3x

Find det mindste hele tal t, der passer i ulighederne.

5t > 43

t=______________-

½t + 8 > 17

t=______________

Plzz hjælp med opg... Og forklar også taak ;b


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 5x+3x-7x=1+11

x=12


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

t=5t>43 

t=8,61


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2010 af pige24 (Slettet)

x+2x+x-x=x+7-2x+3x

3x=2x+7

x=7

Saml alle x erne på den ene side og de almindelige tal på den anden.

Bemærk f.eks x-x går ud med hinanden.

Prøv at lav de andre ligninger selv,spørg hvis du har brug for hjælp.

God aften.


Svar #4
07. december 2010 af Marianne271 (Slettet)

Taak for hjælpen forstår ikke de andre ligninger det er derfor jeg spørger?


Svar #5
07. december 2010 af Marianne271 (Slettet)

Hvad med opg 2  hvordan løser man dem?


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. december 2010 af pige24 (Slettet)

Hvilke ligninger?

Er der noget specielt ved ligninger der er svært? vil meget gerne fortælle dig, men jeg må nødt til at vide præcis hvor problemet er.

                        


Svar #7
07. december 2010 af Marianne271 (Slettet)

Det er mest opg 2

plejer normalt godt kunne finde ud af det med ligninger det er bare de her?


Brugbart svar (0)

Svar #8
08. december 2010 af pige24 (Slettet)

Jeg tror den ligning, ingen løsning har.


Skriv et svar til: ligninger og uligheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.