Matematik

Udled formlerne for s(t), v(t) og a(t)

08. december 2010 af realfeel (Slettet)

 Hej

Hvis jeg skal udlede formlerne for s(t), v(t) og a(t). Altså stedfunktionen, hastighedsfunktionen og accelerationsfunktionen.

Forståes det så, at jeg skal finde ud af de formler som regner de forskellige funktioner ud og se hvilke sammenhænge de har? 

Mvh Jonas


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af mette48 (Slettet)

v=s/t         middelhastighed

v=[s(t+h)-(s(t)]/[t+h-t]           hastighed over kort tid her kaldet h

v=s'(t)

a=[v(t+k)-v(t)]/[t+h-t]            hastighedsændring på tidsenhed

a=v'(t)


Skriv et svar til: Udled formlerne for s(t), v(t) og a(t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.