Matematik

eksponentielle funktion med halveringskonstant

08. december 2010 af kenkari (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har svært ved denne opgave, og er gået i stå i over en time. Hvad skal jeg gøre her?

Grafen for den eksponentielle funktion f(x)=b*a^x går gennem punktet (3,4) og har en halveringskonstant på 7. Bestem tallene a og b.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af Krabasken (Slettet)

Brug dine formler:

T½ = ln½ / lna

og y = b * ax


Skriv et svar til: eksponentielle funktion med halveringskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.