Matematik

Reducér udtrykkene

09. december 2010 af Christiiie (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Reducér udtrykkene og beregn deres værdi for -5:

20x-3-6x+18 = __________________ = ___________________

Hvad betyder det ? Og hvordan kan jeg regne den ud ? :-| 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2010 af pige24 (Slettet)

20x-3-6x+18

20-6x=14x

-3+18=15

udtrykket giver 14x+15

Man skal holde x er og almindelige tal hver for sig.


Svar #2
09. december 2010 af Christiiie (Slettet)

 OK. 

Men hvad betyder det der med at beregne deres værdi for -5 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2010 af pige24 (Slettet)

Tror du skal gange -5 med xerne.Er ikke helt sikker.


Svar #4
09. december 2010 af Christiiie (Slettet)

 OK, prøver.

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Reducér udtrykkene

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.