Fysik

Svær Fysik, 1.g

12. december 2010 af navn1994 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Forklar at energiregnestykket kan tage højde for nyttevirkningen ved at skrive:
 deltaE= L*mhalm*n hvor n er nyttevirkningen udtrykt som decimaltal. (ved 40% er nyttevirkningen n= 0,40. og L er brændværdien af halm og deltaE er familiens energibehov til opvarming og m er det daglige forbrug af halm.

Nogle som kan finde ud af dette? Har ingen ideer om hvad jeg skal skrive til opgaven. :O


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2010 af ernst88 (Slettet)

jeg vil gør så dan here

deltaE/(l*m)=n

så kan du se at deltaE/(l*m) er et udetryk for nyttevirkningen

da du divider alt energien op i det som de får ud af det.


Skriv et svar til: Svær Fysik, 1.g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.