Matematik

Cirkeldiagram

14. december 2010 af hejhej456 (Slettet)

Energifordelingen af kagen er : Kulhydrat 62%, Protein 14% og fedt 24%

Vis energifordelingen i et cirkeldiagram

Hvordan gør man det? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2010 af bolani (Slettet)

En cirkel er 360 grader.

360/100 = 3,6.

dvs. 1 % = 3,6 grader.

udregn hvad 62 % svarer til i grader og ligeldes med 14 % og 24 %

Derefter kan du tegne dem ind.


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. december 2010 af pige24 (Slettet)

62.3,6=223 grader

14.3,6=50grader

24.3,6=87 grader

Bemærk jeg har afrundet.Jeg ganger med 3,6, da hele cirklen er 360 grader.

God dag til dig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2010 af pige24 (Slettet)

Undskyld Bolani. Jeg så ikke, du havde skrevet.


Svar #4
14. december 2010 af hejhej456 (Slettet)

Okay, mange tak begge to (:


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2010 af bolani (Slettet)

#3 så længe der bliver hjulpet, gør det ikke noget, hvor hjælpen kommer fra :-)


Skriv et svar til: Cirkeldiagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.