Matematik

stamfunktionen til f(x) hvis graf har linjen....

14. december 2010 af marieRH (Slettet)

 på forhånd tak!

jeg er stået lidt af på den her opgave-.-

Bestem den stamfunktion til funktionen h(x)=- 7/x, x>0, hvis graf har linjen med ligningen y=-x+4 som tangent.

hvad gør jeg??

please hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2010 af ernst88 (Slettet)

vist du integraer h(x) og så får H(x)+k kan du sætte H(x)+k=-x+4 og finde en x værdig

du indsætter så x værdigen i y=-x+4 og får en y værdig

x og y værdiger bruger du så til at finde k med (:


Svar #2
14. december 2010 af marieRH (Slettet)

 åh, det er jo faktisk logisk nok^^

takker!


Skriv et svar til: stamfunktionen til f(x) hvis graf har linjen....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.