Matematik

trekantens side.

15. december 2010 af boje93 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan finder man en side på en trekant med en ligning? (jeg har fundet vinklerne)


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. december 2010 af natasia91 (Slettet)

brug sinus relationerne a/sinA = b/sinB = c/sin C

små bogstaver er sider, store er vinkler


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. december 2010 af mathon

den første side findes med cos-relationen

                                       a = (b2 + c2 - 2bc·cos(A))½

dernæst
som anvist i #1


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2010 af natasia91 (Slettet)

når ja, ups.. man skulle jo bruge mindst en anden side til sin. rel.


Svar #4
15. december 2010 af boje93 (Slettet)

Mange tak for hjælpen.


Skriv et svar til: trekantens side.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.