Matematik

Vækst

15. december 2010 af Brateslaav (Slettet)

415:Betragt funktionen givet ved f(x)=5x+8
A) Bestem ?f=f(x+5)-f(x)
 


Svar #1
15. december 2010 af Brateslaav (Slettet)

? = delta


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2010 af GanqzzterG (Slettet)

 Aner jeg virkelig ikke?


Svar #3
15. december 2010 af Brateslaav (Slettet)

Haha Krøl :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2010 af pige24 (Slettet)

5x+8

er det ikke bare at sætte et tal på x.f.eks 1

Så kommer koordinaten til at hedde 1,13


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2010 af Krabasken (Slettet)

 X


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2010 af Krabasken (Slettet)

X


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. december 2010 af Krabasken (Slettet)

f(x)=5x+8


?f=f(x+5)-f(x)


?f = [ 5*(x+5) + 8 ] - (5x+8) = 5x + 25 + 8 - 5x - 8

?f = 25


Skriv et svar til: Vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.