Matematik

HADER MATEMATIK?

16. december 2010 af Ziyad (Slettet)

60+5x = 2·(60 -5x)

NOGEN SOM KAN LØSE DEN ??? :s


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2010 af GG92 (Slettet)

  60+5x = 2·(60 -5x)

60+5x = 120 - 10x

15x = 60

x = 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2010 af Krabasken (Slettet)

Gang parenrtesen ud og saml x-led og ikke-x-led


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er jo ligningen i din anden tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=942203 

Hvorfor ikke holde diskussionen i den samme tråd ?


Skriv et svar til: HADER MATEMATIK?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.