Matematik

En konstant funktion f(x)=k

16. december 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal udlede differentialkvotienten for følgende funktion f(x) = k
Jeg skal gøre det meget nøje og præcist - ved hjælp af tre-trins reglen.. men mine noter er ikke helt gode

Håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Beregn differenskvotienten ud fra x0 med tilvækst h

(f(x0+h) - f(x0)) / h

og vis, at differenskvotienten har en grænseværdi for h gående mod 0. Denne grænseværdi kaldes differentialkvotienten af funktionen f i x0 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2010 af TorbenA (Slettet)

Δy = k - k = 0

Δy/Δx = 0/Δx = 0

lim Δy/Δx = lim 0 = 0, når Δx går mod 0


Skriv et svar til: En konstant funktion f(x)=k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.