Tysk

lidt hjælp til en tysk sætning

26. april 2005 af Mette00 (Slettet)
Jeg sidder med en sætning, som driller lidt..

Als er eine Lehrerstelle in Hamburg suchte gab er die Möglichkeit bei sein Tante in Hamburg zu wohnen.

Dass man Stütze zu Hause gibt kann eine grosse Hilfe in diese Situation sein..

Håber at der er nogle som vil hjælpe med disse sætninger, er ikke helt sikker på om de er grammatiske korrekte..


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2005 af danielruhmann (Slettet)

Skriver du dem ikk lige på dansk?

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2005 af Fingersen (Slettet)

Als er eine Lehr/er/stelle in Hamburg suchte(,) /gab/(bekam) er die Möglichkeit(,) bei sein(er) Tante in Hamburg zu wohnen.

Dass man /Stütze/(Unterstützung von) zu Hause /gibt/(bekommt,) kann eine grosse Hilfe in diese(r) Situation sein(.)

/.../ = slettes
(...) = indsættes

MVH
Fingersen

Svar #3
26. april 2005 af Mette00 (Slettet)

jo selvfølgelig..

Da han søgte læreplads in Hamburg fik han muligheden for at bo hos sin Tante i Hamburg.

Idet man får støtte derhjemme kan være en stor hjælp i denne situation.

og lige en ting til... hvordan siger man: Johan på 16 år? Johan am 16 Jahre?

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. april 2005 af danielruhmann (Slettet)

Johan von 16 Jahren.

am = an dem --> fx stjernen på himlen = die Sterne am Himmel

Svar #5
26. april 2005 af Mette00 (Slettet)

#2
Tak for det hurtige svar..

men lige et spørgsmål til den sidste sætning.
Der kommer altså til at stå : Dass man Ünterstützung von zu Hause bekommt, kan man godt have von og zu lige efter hinanden?

Svar #6
26. april 2005 af Mette00 (Slettet)

#4
tak for det :D

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. april 2005 af Fingersen (Slettet)

Ja. Prøv at slå "hjemmefra" op.

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. april 2005 af Karinz (Slettet)

der 16jährige Johan
eller: Johan, der 16 Jahre alt ist,....

Skriv et svar til: lidt hjælp til en tysk sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.