Matematik

Hvordan finder jeg ud af hvor mange liter der kan være ?

18. december 2010 af mikkler1212 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Hej Studieportalen.

Jeg har brug for hjælp til den opgave her:

a) Jeg skal finde ud af hvor mange liter der kan være i en kasse (kassens mål)  8,20 meter lang, 4,5 meter bred og 1,80 meter dyb.

b) Hvor meget skal der betales for vandet i poolen, når 1 m³ vand koster 5,92 kr.

gider i prøve at hjælpe mig :) på forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2010 af Krabasken (Slettet)

Rumfanget af kassen er  l*b*d  m3

1m3 = 1000 liter


Svar #2
18. december 2010 af mikkler1212 (Slettet)

 Tusind tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. december 2010 af pige24 (Slettet)

8,2.4,5.1,8=66,42m"3

66,42.1000=66420 liter

Pris=66420 gange 5,92

Tror det er sådan.

God dag til dig.


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. december 2010 af Anders041490 (Slettet)

Det er ikke helt rigtigt #3 det går galt da du vælger at gange rumfanget med hvor mange liter der kan være på en m3

Du skal istedet sige  66,42m3  * 5,92 Kr og så har du prisen. Da de 5,92 kr er prisen for en m3 og ikke 1 liter


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. december 2010 af pige24 (Slettet)

Pris=66,42"3.5,92

Undskyld min fejl.Der står også i opgaven at man skal udrgne prisen i m"3


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. oktober 2017 af omans (Slettet)

Spørg dig selv


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg ud af hvor mange liter der kan være ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.