Matematik

Vanskelig opgave!

18. december 2010 af YoungSlowy (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Find de to næste tal i rækken:

2, 4, 2, 12, 8, 2, 5, 4, ?, ?

Hvad kunne løsningen være?

Har også oprettet tidligere indlæg, men ikke svar.

På forhånd tak
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2010 af Bænkebider (Slettet)

Har allerede givet svaret, som jeg regner med

2,4,2,12,8,2,5,4,-3,2

Sådan er jeg kommet frem:

2+2 = 4

2+2+8 = 12

2+2+(-3)+4 = 5

følger du denne regel, får du -3 og 2

Du burde faktisk prøve selv hvis det ikke passer. Man får ikke svarene her inde, man får hjælpen.


Svar #2
18. december 2010 af YoungSlowy (Slettet)

Men det er jo ikke en regel, når du laver noget "nyt" efter tallet tolv...

først siger du

2+2 = 4

2+2+8 = 12

2+2+(-3)+4 = 5

Altså det jeg mener er, at du indfører noget nyt midt i opgaven, men sådan nogle opgaver har jo en systematisk gang hele vejen...fra start til slut...??? så vidt jeg ved..??

Opgaven kan du finde her: http://www.kalkulu.dk/jask/talrkke/index.html

Og som du kan se, siger den at svaret er forkert, når man indsætter -3 og 2 nederst, hvor man kan indsætte løsningen...


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. december 2010 af Bænkebider (Slettet)

OK MIN FEJL.

2 sek, lad mig finde svaret ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. december 2010 af Bænkebider (Slettet)

.... må desværre give op lige nu, har prøvet lidt, men det er ikke rigtigt.

Den er virkelig svær, prøv frem selv ;)


Skriv et svar til: Vanskelig opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.