Fysik

Beregning af ttop og tkast.

19. december 2010 af mary94 (Slettet)

Hej, jeg er igang med at lave en rapport ved navn " Det skrå kast " .. i min rapport skal jeg beregne ttop og tkast.

Opgaven lyder sådan:

Bestem ttop for α= 90 ° og α=45 °

Ttop (90°)= V0y/g=(3,46 m/s)/(9,82 m/s)=0,35
 

( Min V0y er 3,46 m/s .. og den dividere jeg med 9,82 . men jeg ved ikke helt om det er rigtigt ? . SKal jeg i stedet for 3.46 indsætte det tal, som jeg har målt ved 90 * ? .. altså kastevidden for 90 grader ? .

Ttop (45 °)= V0y/g=(1,22 m)/(9,82 m/s)=0,12 s
( Her har jeg sat V0y til 1,22 m da min målte vinkel som er 45 * fik en kastevidden for 1,22 m. ) .

Menj eg ved ikke helt om det er rigtigt ? .. Nogen der kan hjælpe ? :D


Skriv et svar til: Beregning af ttop og tkast.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.