Matematik

Eksammen: Trigonometriske funktioner

20. december 2010 af jffdu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa.

Jeg står og skal til eksammen i mat A, men har et spørgsmål, som jeg håber nogle kan hjælpe mig med:)

I et eksempel om åndedræt, skal man isolere c i denne ligning:

sin(pi * x+c)=-1

det skulle meget gerne blive sådan:

sin(c)=-1

c=3*pi/2

Men jeg forstår ikke hvorfor det bliver sådan, heelp me:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2010 af peter lind

sin(πx+c) = -1 <=> πx+c = 3π/2 + 2*p*π


Skriv et svar til: Eksammen: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.