Matematik

f(x)=1/√x, find f'(x)

04. januar 2011 af matematikT (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave:

f(x)=1/√x, find f ' (x)

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

f(x) = x^-(½)

f '(x) = -½ * x^(-3/2) = -1/(2x√(x)) ;-)


Svar #2
04. januar 2011 af matematikT (Slettet)

Aha! Smart :o)

1000-tak!


Svar #3
16. januar 2011 af matematikT (Slettet)

Er der ikke sat et x for meget ind i den sidste egentlig?

Hvordan ville man gøre vha 3-trins reglen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

x-3/2 = 1/(x√x)

;-)


Svar #5
16. januar 2011 af matematikT (Slettet)

 jes :o) tak. men jeg har rigtig svært ved at bruge 3-trinsreglen og få sat rigtigt ind i den......


Skriv et svar til: f(x)=1/√x, find f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.