Matematik

en funktion af typen f(x) = ax+b

05. januar 2011 af kenkari (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

Please hjælp mig med denne opgave?

Skemaet viser trykket i forskellige dybder under havoverfladen:

Dybde (m) | 10   |  13  | 35    | 40   | 100    |
Tryk (atm)  |1,96 |2,25 |4,36 |4,84 |10,60 |

Det antages at trykket, f (x), (målt i atmosfære) med god tilnærmelse kan beskrives ved en funktion af typen f(x) = ax+b, hvor x betegner dybden (målt i meter).

a) Bestem tallene a og b.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af peter lind

Brug regressionsanalyse til det.


Skriv et svar til: en funktion af typen f(x) = ax+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.