Matematik

hvad hedder vektoren

08. januar 2011 af 215 (Slettet)

Hvis jeg har punkterne A(5,2), B(10,3) og C(-6+3t,4+t)

er vektor AB ik (5,2)

og AC_t = (-6+3t,4+t)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2011 af peter lind

Nej AB = ( 10-5, 3-2)

AC = (-6+3t-5, 4+t-2)


Svar #2
08. januar 2011 af 215 (Slettet)

hvis jeg solver et udtryk som er sat i numerisk, f.eks. Ix+2I = 0, hvad vil x så være x = 2 eller x = -2 ^?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2011 af peter lind

|2+2|=|4| = 4, |-2+2| = |0| = 0


Skriv et svar til: hvad hedder vektoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.