Matematik

funktioner

12. januar 2011 af E* (Slettet) - Niveau: B-niveau

En parabel har ligningen y= 0,5x2 -0,5x - 3, og en ret linje har ligningen x =1,5x + b .
a) Bestem den værdi af b, hvor parablen og linjen har netop et fælles punkt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Opskriv diskriminanten d for 2.-gradsligningen

0,5x2 - 0,5x -3 = 1,5x + b

Bestem b, så d = 0


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.