Matematik

Vektorer vinkel..

19. januar 2011 af AnnaBanp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har to vektorer: vektor a (-2;-3) og vektor b (10;7). for at finde vinklerne skal jeg bruge tangens. men hvordan kommer det så til at se ud:

Mit gæt er: Tan(v)=3/2 (vektor a) og Tan(v) = 7/10 (vektor b).

Men er det rigtigt, at jeg har vendt rundt på brøkerne??


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2011 af peter lind

Ja. Hvis det er vinklerne mellem vektorerne du skal finde er det bedre at bruge a·b = |a||b|cos(v)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2011 af NejTilSvampe

 #0 - det er en metode ja, lidt anderledes end det man traditionelt lærer, men jeg synes det er godt at du selv kan tænke :) 


Skriv et svar til: Vektorer vinkel..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.