Matematik

Omkreds af en trekant? Please hjælp :-)

19. januar 2011 af MariaJensen2011 (Slettet)

 Overskriften siger alt


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2011 af trine2104 (Slettet)

Hvis du har alle sidernes længde, ligger du dem jo bare sammen ;-)


Svar #2
19. januar 2011 af MariaJensen2011 (Slettet)

 har kun en af siderne. skal bruge cosinus og sinus tror jeg, for har kun graderne, som er 38,1 og 13,5 :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2011 af keg (Slettet)

#2 hvis du vil have hjælp, må du give os opgavens ordlyd


Svar #4
19. januar 2011 af MariaJensen2011 (Slettet)

 En gymnasieklasse løber orienteringskøb i en skov. Alle mødes ved post A, og pigerne løber ruten ABCA, mens drenge løber ruten ADEA. På figuren er angivet nogle vinkler og afstande (målt i kilometer) for de to løberuter.

a hvor langt løber pigerne

b hvor meget længere løber pigerne end drengene

pigernes trekant:

A = 13,5 grader

C= 38,1 grader

a= 1,6 km

b = ikke angivet

c = ikke angivet

Drengenes trekant

A= ikke angivet

D=  ikke angivet

E = 130,2 grader

a= 4,0 km

d= 1,5 km

e= ikke angivet


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. januar 2011 af keg (Slettet)

pigernes trekant:

vinkel B = 180 - (13,5+38,1) = 128,4

a/sinA = b/sinB = c/sinC

drengenes trekant beregnes på samme måde


Skriv et svar til: Omkreds af en trekant? Please hjælp :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.