Matematik

nem opg i matematik. hlælp

22. januar 2011 af maria1901 (Slettet)

 Hvordan beregner jeg opg. 3,2?

og har jeg beregnet opg. 3,1 korekt?  pluset alle de tal fra første spalte og minuset fra summen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2011 af Thecoolstuff (Slettet)

 Burde der ikke være vedhæftet nogen fil?


Svar #2
22. januar 2011 af maria1901 (Slettet)

 jo jeg har vedhæftet


Svar #3
22. januar 2011 af maria1901 (Slettet)

 ohhh den er alligevel ik kommet med!!!

jeg vedhæfter lige..


Svar #4
22. januar 2011 af maria1901 (Slettet)

 vedhæftet fil

Vedhæftet fil:883203.jpg

Svar #5
22. januar 2011 af maria1901 (Slettet)

 jeg har løst opg. 3.2 på følgende måde:

de 87 seere udgør 21,5% af alle de mulige seere som er 100%

dvs. (87:21,5*100)=404,65 


Svar #6
22. januar 2011 af maria1901 (Slettet)

 i opg. 3.3 

hvis nu jeg vil lave et procentdiagram- hvordan skal jeg lave det når alle de der tal ikke giver 100%, men over??????


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. januar 2011 af SuneChr

Når man lægger en masse tal sammen, som er afrundede, vil summen ikke være præcis. Afrundings-forskellen kommer så at sige til at mangle i slutfacit.

Eksempel:  45 876 + 49 307 + 52 499  =  147 682. (oprunding vil give 148)

Hvis vi runder op til hele tusinde:  46 + 49 + 52  =  147


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. januar 2011 af SuneChr

#7  Tager du f.eks. TV2 Lorry med 210 tusinde, så vil dette tal ligge imellem 209 500  og  210 499  Faktisk en differens på hele 999, altså næsten tusind! Derfor kan dine 100% til sidst ikke blive helt 100.


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

De angivne procenter angiver i hver region, hvor mange procent af det mulige antal seere i denne region, der var omfattet af stikprøven. Man skal derfor ikke forvente, at summen af disse procenttal har noget som helst med 100% at gøre. Derimod går opgaven 3.3 ud på at beregne, hvor stor en del af det samlede antal seere, der falder i hver af regionerne.


Svar #10
22. januar 2011 af maria1901 (Slettet)

###9  hvordan skal den så laves?


Brugbart svar (1)

Svar #11
22. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#10

Beregn hvor mange % af det samlede antal seere, der falder i hver region, og lav en form for diagram ud af det.


Skriv et svar til: nem opg i matematik. hlælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.