Matematik

uforkortelig brøker? :/

23. januar 2011 af ludvig9 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Har aldrig været så god til det med brøker så håber nogen vil hjælpe mig med disse :

UFORKORTELIG BRØKER;

20 % ;

60 % ;

33 1/3 % :

250%

Tak på forhånd ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af mathon

omskrivning af procent til decimalbrøk

            decimalbrøk = procenttal/100

eks.
           20% = 20/100 = 0,20 = (2/10) = (1/5)


Svar #2
23. januar 2011 af ludvig9 (Slettet)

 okay tak..

men hvordan finder jeg så frem til de andre..s; er virkelig dårlig til det


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2011 af mathon

        du bl'ir ikke dygtigere af,
        at jeg gør det!


Svar #4
23. januar 2011 af ludvig9 (Slettet)

 nej det hellere ikke det jeg leder efter, 

leder mere efter en forklaring der er skåret ud i pap


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. januar 2011 af mathon

den står i #1


Svar #6
23. januar 2011 af ludvig9 (Slettet)

 ok. 

så tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Lær disse to regler udenad - du får brug for dem igen og igen (osse til eksamen):
 

Fra brøk til %:

Gang brøken med 100 (og reducer til et tal)


Fra % til brøk:

Divider procenten med 100 (og reducer (forkort) evt. brøken)


Skriv et svar til: uforkortelig brøker? :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.