Fysik

Udregning af nyttevirkning

23. januar 2011 af Hemsk (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Jeg forstår ikke hvordan man kan beregne nyttevirkningen af et husholdningsapparat. Mine udregninger ender altid med at blive forkerte. Derfor vil jeg høre om i kan hjælpe mig med det.

Jeg skal udregne nyttevirkningen af en kogeplade..

Masse = 1 kg

Temperatur start = 15, 5 grader

Temperatur slut = 46,3 grader

Tid = 264 sekunder

P = 1375 W

Hvordan gør man!?

På forhånd tak =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af nananaa (Slettet)

Hvordan har du prøvet dig frem indtil videre?? (: 


Skriv et svar til: Udregning af nyttevirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.