Matematik

nemt mat spg hjælp:..

23. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Hej er der nogen der kan hjælpe med disse to spg? se veshæftede fil.

Tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: mat spg.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af NejTilSvampe

A( firkant ) = g*h

A( trekant ) = ½*g*h

A( samlet ) = A( firkant ) + A( trekant )

procentvis :

A( trekant ) / A( samlet )


Svar #2
23. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Forstår ikke helt?


Skriv et svar til: nemt mat spg hjælp:..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.