Tysk

Korrekt tysk.

24. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Sie hasst ihre mutter.Hun hader sin mor.

Sie kaufte einen Rock.Hun købte en nederdel.

Jeg drømmer om at blive læge.Hvordan skriver man det så det giver mening?

Er de to første sætninger rigtige?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Sie hasst ihre Mutter.Hun hader sin mor.

Sie kaufte einen Rock.Hun købte en nederdel. ok.

Jeg drømmer om at blive læge.Hvordan skriver man det så det giver mening?

Ich träume davon, Arzt zu werden. Eller mindre ordret:   Mein Traum ist, Arzt zu werden.


Svar #2
24. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Tak Tyskfødt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2011 af alje (Slettet)

 jeg ved ikke om jeg tager fejl, men hedder det ikke Sie kauft einen Rock. Eller er det okay man putter e på? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2011 af alje (Slettet)

 nej, glem mit svar q: 


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. januar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

 Hun købte en nederdel. = Sie kaufte einen Rock.   Datid

Hun køber en nederdel  =  Sie kauft einen Rock      Nutid

Hun har købt  en nederdel  = Sie hat einen Rock gekauft    Førnutid


Skriv et svar til: Korrekt tysk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.