Matematik

cylinder

25. januar 2011 af bobop (Slettet)

Kan en sige mig om opgaven er korrekt?

Cylinder: 11 cm høj og 3810 cm^3

Bestem radius!

3810=pi*r^2*11

3810=pi*11*r^2

3810/pi*11=r^2

kvadratrod 3810/pi*11=r

r= 10,5 cm ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2011 af NejTilSvampe

 ser rigtigt ud :)


Svar #2
25. januar 2011 af bobop (Slettet)

Takker ;)


Skriv et svar til: cylinder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.